Premiär för Strandparty!

Då var nästan helgen förbi..kan inte riktigt hänga med i hur fort alla dagarna går och har gått under hela sommaren. Vart tog hela juni vägen exempelvis? (!)  Juli är ju snart också över och man får verkligen påminna sig själv ibland att ta vara på dagarna eftersom att sommaren faktiskt är förhållandevis kort :) men än sålänge återstår ju ändå både Visby nästa helg och en utlandsresa i mitten av augusti så har fortfarande mycket att se fram emot!

Helgen har fram tills idag varit väldigt lugn :) hade en vän över på middag igår och lagade en riktigt god matträtt innehållande färskpasta, räkor, ananas, salsa, gurka m.m. Blev riktigt gott med lite rödvin till :) Och ikväll blir det party och för första gången ska jag till Strand i Borgholm a la Öland. Ska bli kul att se what all the fuss is about :) känns som att nästan alla tjatar om detta helt fantastiska sommarpartyställe! Återkommer med en recension vid ett senare tillfälle :)

Snart dags att göra sig i ordning för en helkväll på Öland då :) är inte jättetaggad men efter en drink och rätt musik så ska det nog ordna upp sig! Ska bli riktigt kul att gå ut och dansa efter en kortare danstorka sista tiden :) me like!



Shake it!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0