En sömnig söndag..

Helgen har varit så lugn så lung..
Fredagen
bestod av jobb och träning så somnade relativt tidigt. Inget mer att tillägga där..
Lördagen gick i samma anda och resulterade i träning (med en viss besvikelse som inte infann sig men även med en viss trevlig del som däremot blev likt planerat, nice!), tårtfika med sussi och massa onyttigt på kvällen framför filmen Phantom of the opera. Den är verkligen heeelt fantastiskt bra! Jag å Jules såg ju musikalen i London 2006 och det var bland de häftigaste upplevelser jag varit med om :) så har ni inte sett filmen/musikalen så se den!



Söndagen (idag alltså) blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag ville inte ställa klockan igårkväll då jag sovit lite halvdant hela veckan, och helt oväntat faktiskt så sov jag ända fram till 11.30 vilket än högst ovanligt för att vara mig. Men trots att jag var utvilad så lyckades jag återigen somna ett par timmar på eftermiddagen. Weird! Får skylla på städning och dålig veckosömn helt enkelt :) men nu är jag superpigg efter att ha ätit lite så antar att jag får sitta med uppsatsen för att blir trött igen ;) perfekt sömnmedel! Uppsatsen ska skickas in på onsdag den 27 maj så nu blir det verkligen åka av hela början av veckan för att få den klar! To be continued..

Nu ska jag styra upp oredan som infunnit sig i mitt rum under föregående vecka..

Sov så gott!

Dumma regn!




Börjar jobba idag kl 7.00 vilket innebär att jag var uppe redan kl 4.00 imorse (inatt) för att ta min dagliga morgonpromenad runt stensö, men vad händer!?

Jo det ÖSREGNAR när jag öppnar ytterdörren! :(  Har provat att gå med paralply förut men det var ingen hit..bara att stänga igen dörren, gå in igen och försöka fördriva tiden på annat vis..(ex blogga och sortera tvätt)

Detta innebär alltså att jag måste flytta min nedrans promenad till sent ikväll eftersom att jag slutar jobbet kl 17 och är hemma från träningen vid 21 och därmed förmodligen kommer somna sent ikväll också, suck! Men jag är inte bitter! ;)

Nu blire frukost sen packa väskan for work!

Au revoir!

En riktigt GOD morgon! :D

Är väl på sin plats att ursäkta mig om att jag inte bloggat på ett rätt så bra tag :) har bara inte haft skrivlågan uppe och förmodligen inte så mycket vettigt att skriva..men nu så!

Vaknade imorse kl 8 upp med ett leende på läpparna! Vet inte riktigt varför med dagen kändes helt enkelt som en bra dag! :) Gick upp på promenad i en varmt och soligt stensö, kom hem..gjorde frukost och nu sitter jag här.Fortfarande med ett leende på läpparna..vad är det för fel på mig!? :D

Helgen bjöd iallafall på lite olika aktiviteter..bland annat en dunderfest med många flickor, julia, therese, lisa, nina, evve, anna, sandra och elisabet (och så småningom några karlar) samlade för kanske sista gången innan sommaren.. Känns så konstigt att det snart är terminsavslut igen, tiden bara flyger iväg och innan vi vet ordet av så är det ju snart examen(!!!)..paniiik!.. Vi förfestade iallafall som bara vi kan hemma hos oss och sedan cyklades det iväg till kåren för att skaka rumpa till svennebanan-musik ;) definitivt kvällens (helgens) sång! Besöksparet Lisa och Therese från Västerås/Uppsala gjorde helgen fulländad! Hade himlans mysigt! <3

Lisa, Therese o Julia!   

Under dagen blev det en runda på stan och lunch vid slottet! :)


Födelsedagsbarnet! :) 
       Anna! <3                                                             Ladies!


 
Thomas, Bettan, Evve o Calle                               Calle, André o Lisa


  

                                                          Hopp!                                                                                            Hopp igen!


En lyckad partykväll helt enkelt!


Lite kort uppdatering sedan sista inlägget:
- Håret är på väg mot ljusare tider (thank god!) och det slits ungefär lika mycket som att jag skulle tvätta det med diskmedel varje dag.. men vill jag vara fin får håret lida pin (bannemig)! :)
- Introdutionen på sommarvikariatet går kanon! Trivs jättebra och än så länge så känns det roligt och spännande att gå till jobbet! :) Lär mig så ofantligt mycket både om mig själv och andra människor. Är klar med introduktionen den 29 maj och hoppas på att få schema kort därefter så jag kan börja planera sommarens alla events :D
- Att vilja tycka om någon men att samtidigt inte kunna är en väldigt jobbig känsla.. Men då förmodar jag att det helt enkelt inte är the one heller.. :)


Ljusare tider here I come :)



Nu ska jag styra upp lite saker som fått ligga å vänta på att jag ska styra upp dem :) Bäst att passa på medans humöret är på topp!

Ciao ladies and gentlemen!


Dags för good old blondie!

Har varit lit dålig på att uppdatera här senaste tiden men har inte haft någon skrivlust helt enkelt. Men nu så! :)

Valborgshelgen var heelt underbar! Den spenderades i solen men vänner och massa gott att äta! Vet inte vad jag skulle göra utan alla dessa fantastiska personer! Kommer verkligen sakna Anna och Evve över sommaren då dem beger sig hemåt för att arbeta på hemmaplan :( Som tur är reser inte alla mina hjärtan iväg utan jag får behålla ett par stycken här i Kalmar! :)

Förkylningen börjar äntligen släppa och jag kan förhoppningsvis träna som vanligt denna vecka, wohoo! Om bara min förbannade näsa kunde sluta rinna så skulle allt vara toppen :)

Sitter just nu men färg i håret.. eller rättare sagt en slingning som förhoppningsvis ska ta mig ett steg närmare blondt igen! :) Japp ni läste helt rätt! Jag ska bli bloooond! Trivs superbra i mitt bruna svall men känner att jag inte riktigt orkar med färgningen som ska göras varje månad för att hindra mitt blonda hår från att växa ut.. Så its time for a change helt enkelt! Har faktiskt saknat mitt blonda jag senaste tiden :) kan nog bli fint till sommaren också! Vad tror ni?

På onsdag är det dags för första dagen på sommarvikariatet! :) Känns superspännande men samtidigt lite skrämmande :) hoppas på det bästa! Ska infinna mig kl 9.00. Wish me luck!

Annars händer det inte så mycket i veckan. Mycket plugg, träning och ..ja..det var väl det hela :)

Ciao!

RSS 2.0